dermaviduals®

Luotettavaa kauneutta ihonhoidon asiantuntijoilta!

dermaviduals

dermaviduals® on saksalaisen, vuonna 1994 perustetun, KOKO Kosmetikvertriebin kehittämä ja valmistama ihonhoitosarja. KOKO on sitoutunut käyttämään vain kaikkein korkeimmat laatustandardit täyttäviä raaka-aineita eikä dermaviduals® -tuotteiden valmistuksessa käytetä eläinperäisiä raaka-aineita eikä eläinkokeita. Tuotteet eivät sisällä hajusteita, säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, emulgaattoreita, amiineja, silikoneja eivätkä väriaineita.

 

dermaviduals® -sarjan tuotteilla hoidetaan ihoa täysin yksilöllisesti. Hoitovoiteesta saadaan kunkin ihon tarpeita vastaava erilaisilla vaikutusainetiivesteillä, kuten liposomeilla, nanopartikkeleilla, kasviuutteilla ja -öljyillä. Mm. nanopartikkeli on kokonsa puolesta erittäin turvallinen, jolloin myös sen hoitava vaikutus jää ihon pintakerroksiin.

Vihreä tee, auringonhattu-uute, hyaluronihappo, frankinsenssi, A-vitamiini, sinkki… Yli 30:llä erilaisella dermaviduals® -tehoaineella on jokaisella oma täsmävaikutuksensa. Koulutettu kosmetologi katsoo, mitä niistä Sinun ihosi juuri nyt eniten tarvitsee.

.

Valmistamamme ja käyttämämme dms -voiteet sopivat erinomaisesti kaikkien ihotyypien hoitoon. Ne tasoittavat, kiinteyttävät, nostavat ihon kosteuspitoisuutta ja kuljettavat ihoon muita vaikutusaineita. Lisäksi ne ehkäisevät ihon kuivumista, auttavat rasvoittumiseen sekä suojaavat ja hoitavat ihoa vielä 3 vuorokautta käytön jälkeenkin.

 

Huom! Siirryttäessä mineraaliöljyjä ja emulgaattoreita sisältävistä hoitotuotteista DMS- tuotteisiin iho saattaa väliaikaisesti tuntua normaalia kuivemmalta, mutta siirtymävaiheen jälkeen ihosta tulee miellyttävän pehmeä, sileä ja pienihuokoinen. Lisätietoa saksalaisista Dr. Hans Lautenschlägerin kehittämistä dermaviduals® -tuotteista osoitteessa www.dermaviduals.de (runsaasti artikkeleita saksaksi ja englanniksi). dermaviduals® -tuotteiden aineosaluettelot sekä lisätietoa kosmetiikka-allergiasta löydät osoitteessa www.kosmetiikka-allergia.fi.

dermaviduals® -tuotteita myyvät ainoastaan erikoiskoulutetut kosmetologit ja kauneushoitolat. Sarjan tuotteita on saatavana kaikkialla maailmassa, samoin kuin Suomessa, ainoastaan korneoterapiaan perehtyneiltä kosmetologeilta.

 

Lakshmi on italialainen 100% sertifioitu luonnontuotesarja, jolla on AIAB:n ja ICEA:n sertifikaatti.

Lakshmin kauneusfilosofia perustuu kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan. Kaikki tuotteet sisältävät kasvipohjaisia öljyjä, yrttiuutteita ja eteerisiä öljyjä. Kasviperäisissä raakaaineissa suositaan sertifioitua luomulaatua aina kun mahdollista.

 

Tuotesarja sisältää kattavan valikoiman kasvojen, vartalon ja hiusten hoitotuotteita, hygieniatuotteita, eteerisiä öljyjä, luonnonkosmetiikkaa ja yrttijuomia. Lakshmi-hoitoja saavat tehdä vain hoitokoulutuksen saaneet kosmetologit.

 

ARTDECO

 

Hajusteettomat ARTDECO -meikit sopivat myös herkkäihoisille käyttäjilleen. Kansainvälisesti palkitut, helppokäyttöiset tuotteet ovat ammattilaisten suosikkeja, mutta järkihintaisia jokaiseen meikkipussiin. ARTDECO -kosmetiikka on ympäri maailman ammattilaisten  suosikki, samalla kohtuuhintainen ihan jokaiselle.

.

Suuri käytännön oivallus sarjassa on, että värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Ei valmiita rasioita, ei pakollisia ”ylimääräisiä” värinappeja. Vain ne sävyt, mitkä valitset. Siistiä ja käytännöllistä! Värivalikoima on suuri ja sävyjen pigmentti erittäin hyvä ja pysyvä.