Kaikki hinnat sis. alv 24%

Kasvohoidot


Koska aika, elämäntilanteet ja ihon vaiheet muuttuvat ja vaihtelevat, myös Paradisilla jokainen hoito on erilainen. Näin saat aina yksilöllisen hoidon viitekehysten sisällä ilman valmiiksi päätettyjä rutiineja, juuri sille hetkelle ihollesi yksilöidysti sopivana. Kaikki Paradisin hoidot sopivat yhtä hyvin niin naisille kuin miehillekin.

 

Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy tarpeen mukaan kulmien siistiminen. Hoidon lopuksi saat halutessasi ihollesi myös kevyen ehostuksen.

 

 

Kasvohoidoissa valitset vain, paljonko aikaa Sinulla on käytössäsi. Alla olevasta listasta näet, mitä ajan puitteissa voimme tehdä. 

 

 

Nuoren ihon (alle 18v.) pika-apu  30 min                                                                                                     25 €

 

Oletko huolissasi lapsesi ihosta? Nykyisin jo hyvinkin nuoret kärsivät erilaisista iho-ongelmista kuten esimerkiksi mustapäistä ja tukkeumista. Pika-apuhoidossa autamme ihoa kuntoon, poistamme mustapäitä ja neuvomme ihonhoidossa. Ilman kemikaalikuorman lisäämistä, turvallisilla ja puhtailla ainesosilla.

 

Pikakirkastus 30 min
40€

Kiireisen päivän nopea tehoapu. Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä loppuvoiteen. Ei sisällä mekaanista puhdistusta eikä hierontaa. Tuotteilla tehdään joko kosteuttava, puhdistava tai kiinteyttävä hoito. Tehdään vaihtoehtoisesti hajusteettomilla dermaviduals® -tuotteilla tai luonnonkosmetiikalla.

 

Mekaaninen ihonpuhdistus  45 min   40€

 

Käsin tehtävä wanhan ajan ihonpuhdistus, jotta ihohuokoset saadaan putipuhtaaksi.

 

UUTUUS Glycopure AHA-happohoito  45 min    60 €  (100€/2 hoitokertaa, 140€/3 hoitokertaa)

 

Happojen salaisuus on niiden ihon uusiutumista aktivoiva vaikutus. Kuollut ihosolukko poistuu ja kollageenin tuotanto virkistyy, ihon pinta kiinteytyy ja on tasaisemman värinen. Vaikutus näkyy myös mahdollisina madaltuneina ryppyinä. Myös erilaisista pigmenttihäiriöistä kärsivät voivat saada ison avun AHA-hapoista. 6-vaiheinen Glycopure-kuorinta valmistelee ja sopeuttaa ihoa kuorinnan eri vaiheisiin parantaen kuorinnan tehoa ja ehkäisten sivuvaikutuksia. Suositellaan 3-5 krt sarjahoitona. Hyvää kotihoitoa ei tule unohtaa, jotta iho pysyy pidempään pehmeänä hoidon jälkeenkin. Iho on suojattava aurinkosuojalla hoidon jälkeen. Aurinkosuoja-aineita on hankittavissa myös hoitolasta. Hikoilua, saunaa ja liikuntaa on hyvä välttää ensimmäinen vuorokausi hoidon jälkeen. Hoitoa ei suositella samalla viikolla hiusvärien käytön kanssa. Voidaan tarvittaessa yhdistää mikroneulaukseen.

 

Ultraäänihoito 1h 30min
74,00 €

Alkupuhdistus, kuorinta ja syväpuhdistus ultraäänellä, ihonpuhdistus, tehoaineiden imeytys ja naamio. Ultraääni perustuu äänivärähtelyyn, joka aiheuttaa ihosoluissa ali-ja ylipaineen vaihtelua. Ultraäänen avulla ihoa voidaan kuoria ja syväpuhdistaa sekä aktivoida ihon omia toimintoja. Lisäksi saadaan imeytettyä tehoaineita syvälle ihon kerroksiin. Hoito kuorii ja poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa. Puhdistaa ihohuokosia poistamalla epäpuhtauksia ja talia, kirkastaa ja uudistaa ihoa sekä parantaa ihon soluaineenvaihduntaa. Kivuton ja hellävarainen hoito sopii myös herkälle tai ohuelle iholle.

 

– Poistaa kivuttomasti mustapäitä ja talia

– Kirkastaa ja tasoittaa ihonväriä

– Aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa

– Aktivoi tehoaineiden imeytymistä syvempiin ihokerroksiin

– Vahvista ja kiinteyttää ihon pinta- ja tukikudoksia

– Pehmentää ilmeryppyjä ja arpikudoksia

– Vaalentaa maksaläiskiä

 

Parhaisiin tuloksiin pääsee sarjahoidolla. Viiden kerran sarjahoito yht. 270 €.

 

Rajoitteita ultraäänihoidolle:

 

Sydämentahdistin, haavat, pahalaatuinen ihomuutos, metalliset implantit, infektio- tai tulehdusalue, syöpä, kasvaimet, ihomuutokset, kaulan alueella kilpirauhashäiriöt, laskimotulehdus, osteoporoosi sekä raskaus.

 

Timanttihionta 1h 15 min
74,00 €

Alkupuhdistus, kuorinta timanttihiontalaitteella, mekaaninen puhdistus (tarvittaessa), tehoseerumi, naamio ja hoitovoiteet. Timanttihionta on ihoa uudistava, epäpuhtauksia poistava, ihoa tasoittava sekä kirkastava laitehoito. Se auttaa korjaamaan kasvojen ihoa auringon ja ikääntymisen aiheuttamista ihomuutoksista. Sopii lähes kaikille ihotyypeille, erityisesti paksulle tai epätasaiselle iholle.

 

– Kuorii ja puhdistaa

– Ihonväri normalisoituu ja kirkastuu

– Poistaa mustapäitä ja talia kivuttomasti sekä hoitaa aknea

– Uudistava ja kiinteyttävä

– Silottaa ryppyjä

– Korjaa pigmenttivirheitä ja arpeutumia

– Hälventää ja hioo juonteita, kuten esimerkiksi silmäkulmien harakanvarpaita

 

Hoidon jälkeen ei suositella saunaa tai hikiliikuntaa. Hoidettua ihoa täytyy suojata auringolta. Parhaisiin tuloksiin pääsee sarjahoidolla. Viiden kerran sarjahoito yht. 270 €.

 

Rajoitteita timanttihiontahoidolle:

 

Ihosairaudet, paha couperosa, ihotulehdukset (ruusufinni, aktiivivaiheessa oleva herpes), ihomuutokset, lääkärin suorittamat hionnat, akuutissa tilassa oleva psoriasis, ohut tai yliherkkä iho.

 

Kosmeettinen akupunktio  60 min                                                                                                             65€

 

Kasvojen kohotusta rentouttavalla ja luonnollisella tavalla! Kasvoakupunktio on osa koko elimistön terveyttä ja nuoruutta tukevaa hoitoa, joten neuloja tulee paitsi kasvoihin myös muualle kehoon. Käytämme hyvin ohuita, steriilejä kertakäyttöisiä kasvoneuloja. Ohuiden neulojen ansiosta kasvoakupunktio onkin lähes kivuton. Neulapelkoisille toteutamme hoidon akupainantatekniikalla.

 

Kasvohoidon vaikutuksia:

– Avaa kasvoille luonnollisen, levollisen ilmeen

– Vähentää ryppyjä ja estää ryppyjen muodostumista

– Rentouttaa ja rauhoittaa mielen, vähentää stressiä, helpottaa unettomuutta

– Poistaa jännityksiä niskasta, kasvoista ja rentouttaa koko kehon

– Kirkastaa silmät ja virkistää aivotoimintaa, poistaa päänsärkyä, helpottaa  kiputiloja, poistaa kuumuutta kehosta, avaa lukkiutuneita tunteita

 

Hoitoesteitä ovat:

 • käpyrauhasen häiriöt
 •  sydänvaivat/ sydämen tahdistin
 •  diabetes
 •  korkea hoitamaton verenpaine
 •  verenvuotosairaus
 •  hoitamaton migreeni
 •  Meniéren tauti
 •  AIDS tai hepatiittitartunta
 •  Raskaus
 • Syövästä parantumisesta alle 5 vuotta
Ayurvediset kasvohoidot

 

Kirkkaus 1h 15 min          75€

.

Tutustumiskasvohoito ayurvediseen maailmaan. Oletko vata, kapha vai pitta, vai kenties useamman yhdistelmä? Käymme ihosi läpi, teemme kartoituksen ja toteutamme hoidon ihollesi sopivilla auyrvedisilla ihonhoitotuotteilla. Samalla kirkastamme ihoa, herättelemme sen ja autamme uuteen päivään. Hoitoon kuuluu tarpeen mukaan syväpuhdistus, kuorinta, naamio ja hieronta. Mitä vain ihosi sillä hetkellä kaipailee. Sopii kaikille ihotyypeille, sillä käytettävät aktiiviaineet valitaan hoidossa ihon tarpeen mukaan. Ihana hoito myös nuorelle. Jalkaterien hieronnalla hoidon yhteydessä yht. 85€.

 

Lakeus  1h 15 min            75 €

 

Energisoiva kasvohoito miehen iholle ayurvedisillä menetelmillä ja hoitotuotteilla. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, vaikutusaineet sekä tarvittaessa ihon syväpuhdistuksen. Jalkaterien hieronta hoidon yhteydessä yht. 85€.

 

.

Aurinko 1h 30 min          85€

.

Yksilöllinen kasvohoito ihon tilanteen mukaan. Aloitamme jalkakylvyllä, jotta saamme kehon heräämään ja vastaanottamaan rentouttavan hoitohetken. Hoitoon sisältyvät kasvojen ja päänalueen ayurvedinen hieronta sekä jalkaterien hieronta, joka tehdään ayurvedisen naamion vaikuttaessa kasvoilla.

 

Vata – kuivalle iholle
Autetaan ihoa hengittämään kosteutta ja sammutetaan sen kuivuus. Kuivuus ja kireys vaihtuvat miellyttävään oloon ja pehmeään ihoon.

Pitta – herkälle iholle
Herkkää ihoa hellivä, ihoa pehmittävä, kiristelyä tai kutinaa laannuttava ja kosteuttava hoito.

Kapha – seka- ja rasvaiselle iholle
Kirkastava, puhdistava ja raikastava hoito, jolla parannetaan ihon hapenottokykyä. Kasvot kirkastuvat ja iho puhdistuu jälleen.

.

 

Dermaviduals® -erikoiskasvohoidot

Patentoituihin, hajusteettomiin dermaviduals® -tuotteisiin lisätään tarpeen mukaan esim. erilaisia nanopartikkeli- ja liposomitiivisteitä sekä kasviöljyjä.

Kosmetologi sekoittaa yksilöllisesti ja tarpeenmukaisesti hoitotuotteet kullekin asiakkaalle. Tuloksena on ainutlaatuinen hoitojärjestelmä, joka sopeutuu täydellisesti ihon omiin tarpeisiin. Ainesosat hoitavat ja ehkäisevät tehokkaasti ja monipuolisesti erilaisia iho-ongelmia sopien erittäin hyvin herkkäihoiselle, atoopikolle ja allergiselle. Hoidossa voidaankin tilanteen mukaan keskittyä tehokkaasti iho-ongelmien hoitoon tai tehdä rentouttavampi käsittely.

 

Hoidon lopullinen hinta määräytyy käytetyistä vaikuttaja-aineista. Vaikuttaja-aineita voidaan hoidossa käyttää tarpeen mukaan 1 – 4 ml, 1ml:n hinta n. 1,25 € – 3,65 €. Hoitotuotteita hankittavissa myös kotikäyttöön.

 

 

Homme  – Kasvohoito miehelle 1h 15 min

Miehellä ihon rakenne ja ihon tarpeet saattavat olla hyvinkin erilaiset naisten ihoon verrattuna. Homme on yksilöllisesti räätälöity tehopaketti, johon suunnitellaan ja toteutetaan miehen iholle omat vaikutusaineyhdistelmät. Miesten suunnittelemilla vaikutusaineilla. Tulosta voidaan tehostaa tarvittaessa laitehoidolla. Soveltuu niin kuivalle, rasvaiselle kuin herkällekin ihotyypille, myös erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Toteutetaan herkällekin iholle sopivana, hajusteettomana Dermaviduals -hoitona. 55,00 €

 

 

Nuorelle iholle (alle 18v.) 1h 30 min


Ihon, tarpeiden ja toivomusten mukainen kasvohoitokokonaisuus. Voidaan sisällyttää ihotyypin mukaan syväpuhdistavia ainesosia, mekaanista puhdistusta tai esimerkiksi rauhoittavia, kosteuttavia ainesosia hyödyntäen niitä tehokkaasti. Alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, tehoaine, naamio sekä hoitovoide.

 

Räätälöitynä dermaviduals® -erikoishoitona nuorelle 59,00 €

 

 

Epäpuhtauksien hoito 1h 30 min


Perinteinen ihonpuhdistus luonnonentsyymipohjaisella kuorinnalla. Entsyymit irrottavat tehokkaasti mutta hellävaraisesti iholta kuolleet pintasolut sekä huokosista ylimääräisen talin ja epäpuhtaudet. Tuloksena on pienihuokoisempi ja tasaisempi iho. Entsyymikuorinta myös ehkäisee talitukkeumien ja tulehduksien syntyä. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, entsyymikuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, tehoaine, naamio sekä hoitovoide. Epäpuhtauksien hoito 75,00 €

 

Atopiahoito 1h 30 min


Räätälöity atoopikon erikoishoito hajusteettomilla dermaviduals® -tuotteilla. Suunnittelemme ja toteutamme täysin yksilöllisen ihonhoitoreseptin valitsemalla parhaat ainesosayhdistelmät ihoasi varten. Atopiahoitoon voidaan tarvittaessa sisällyttää myös hellävarainen ultraäänihoito. Atopiahoito 74,00 €

 

Elvyttävä ja kiinteyttävä hoito 1h 30 min


Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, täsmähoitoseerumit, kosteuttavan naamion, hieronnan sekä päivävoiteen. Voidaan sisällyttää myös esim. kulmien ja ripsien värjäys tai depilaatio kasvoilta. Hoito toteutetaan dermaviduals® -tuotteilla ja hinta määräytyy käytettyjen vaikutusaineiden mukaan. Elvyttävä ja kiinteyttävä kasvohoito 79,00 €

 


Dermapen mikroneulaus paikallishoitona:

Silmänympärys • Suunympärys • Kaula & dekoltee     60 min   60 €/alue

(Sarjahoitona 100€/2 krt, 120€/3 krt)

 

 • Pintapuhdistus, entsymaalinen kuorinta, mikroneulaus, ampulli, naamio ja loppuvoiteet
UUTUUS  Päänahan mikroneulaus  60 €/krt, sarjahoitona 40€/krt

Hiusten kasvun tukemiseksi, mm. hormonaalisen tai stressipohjaisen hiustenlähdön avuksi, hiusten kasvua parantamaan. Ei suositella samalla viikolla hiusten värjäyksen kanssa. Niin naisille kuin miehillekin.

 

Dermapen 170€ (seuraavat 3-4 käyntiä 130€/krt)

Mikroneulaus madaltaa ryppyjä (syvät sekä pintajuonteet), tasoittaa arpia ja kiinteyttää ihoa. Sillä voidaan hoitaa mm. pigmenttiläiskiä, vesirokkoarpia tai laajentuneita ihohuokosia. Neulaus tekee ihoon pieniä reikiä, jotka stimuloivat ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle laitettavat seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. Mikroneulaus on ihoystävällinen ja luonnonmukainen kasvojen anti-ageing hoito.

 

Mikroneulauksen yhteydessä käytettävät liuokset sisältävät vitamiineja, aminohappoja, koentsyymejä, hivenaineita, antioksidantteja sekä ihoa uudistavia peptidejä sekä hyaluronihappoa. Neulaukseen voidaan myös yhdistää kemiallinen kuorinta, jolloin hoidot tukevat toinen toisiaan. Tuloksia saadaan näin nopeammin ja hoidosta tulee tehokkaampi. Hoidon jälkeen ihoon ei saa koskea kahteen tuntiin, kuuteen tuntiin ei saa iholle laittaa meikkiä. Uintia ja saunomista tulee välttää vuorokausi. Iho tulee suojata auringolta. Iho saattaa ensin kihelmöidä tai lievästi punoittaa muutaman päivän ajan mutta vaikutus on yksilöllinen. Hoito tehdään myös kaulalle ilman erillistä veloitusta.

 

 • Pintapuhdistus, höyrytys, mikroneulaus, ampulli, naamio sekä loppuvoide suojakertoimella
 • Puudutus Emla-voiteella 20 €
 • Ihon hapotus hoidon yhteydessä 25€

Ekokasvohoito 1h 30 min                                                                                       

Puhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, hieronta ja naamio. Hoitoon kuuluvat yksilöllisesti valittu seerumi sekä naamio ja loppuvoiteet. Kaikki hoidossa käytettävät tuotteet ovat puhdasta, aitoa luonnonkosmetiikkaa ekologisesti valmistettuina. Hieronta valitaan ihotyypin mukaan. Sopii kaiken ikäisille. 75,00 €

 

Wellness for Mama 1h 30 min

Raskaus ja synnytys jättävät jälkensä ihoon ja kehoon. Kasvohoitokokonaisuus, joka on suunniteltu niin odottaville kuin jo synnyttäneillekin äideille. Sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänellä tehdyn ihonpuhdistuksen tai timanttihionnan, seerumin, hieronnan, naamion ja kestovärit auttamaan arjessa. Hoito toteutetaan toiveiden mukaan joko hajusteettomilla, herkän ihon tuotteilla tai luonnonkosmetiikalla. 90,00 €

Kasvojen- ja hartiaseudun lymfahieronta sekä ihotyypin mukainen hoitonaamio 1h 30 min
78,00 €

Rentouttava, turvotusta poistava ja ihoa kirkastava hoito.

 

Kosmeettinen akupunktio 1h 30 min                                                                                                           90 €

 

Kasvojen kohotusta rentouttavalla ja luonnollisella tavalla! Kasvoakupunktio on osa koko elimistön terveyttä ja nuoruutta tukevaa hoitoa, joten neuloja tulee paitsi kasvoihin myös muualle kehoon. Käytämme hyvin ohuita, steriilejä kertakäyttöisiä kasvoneuloja. Ohuiden neulojen ansiosta kasvoakupunktio onkin lähes kivuton. Hoitoon yhdistämme rentouttavan meridiaanihieronnan puhtailla luomukasviöljyillä. Neulapelkoisille toteutamme hoidon akupainantatekniikalla.

 

Kasvohoidon vaikutuksia:

 

– Avaa kasvoille luonnollisen, levollisen ilmeen

– Vähentää ryppyjä ja estää ryppyjen muodostumista

– Rentouttaa ja rauhoittaa mielen, vähentää stressiä, helpottaa unettomuutta

– Poistaa jännityksiä niskasta, kasvoista ja rentouttaa koko kehon

– Kirkastaa silmät ja virkistää aivotoimintaa, poistaa päänsärkyä, helpottaa kiputiloja, poistaa kuumuuden tunnetta kehosta, avaa lukkiutuneita tunteita

 

Hoitoesteitä ovat:

 • käpyrauhasen häiriöt
 •  sydänvaivat/ sydämen tahdistin
 •  diabetes
 •  korkea hoitamaton verenpaine
 •  verenvuotosairaus
 •  hoitamaton migreeni
 •  Meniéren tauti
 •  AIDS tai hepatiittitartunta
 •  Raskaus
 • Syövästä parantumisesta alle 5 vuotta

 

Kuuden kerran hoitosarja 485 € ( norm. 540 €).

 

Kasvohoitopaketti selkähieronnalla 120 min
90,00 €

Täydellinen kasvohoito rentouttavalla selkä-, kasvo-, dekoltee- ja niska-hartiahieronnalla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston, kulmien siistimisen, tehoaineet, hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Hoito toteutetaan toiveen mukaan yksilöllisillä dermaviduals® -tuotteilla tai luonnonkosmetiikalla.

 

Lisäpalvelut

Hoidon yhteydessä:

 

Ihokarvojen sokerointi kasvoista 10 €
Ihokarvojen kylmävahaus kasvoista 10 €
Ripsien kestovärjäys 12 €
Kulmien kestovärjäys (sis. kulmien siistiminen) 10 €
Kulmien ja ripsien kestovärjäys yhteensä 20 €
Kasvojen ja hartianseudun lymfahieronta 30 min 40 €
Kaula – ja dekolteehoito kasvohoidon yhteydessä (sis. entsyymikuorinta, hoitoampulli ja naamio) 22 €
Silmänympäryshoito kasvohoidon yhteydessä (sis. tehostettu lymfa- tai klassinen sivelyhieronta silmänympärysiholle + erikoisnaamio) 22 €
Käsien rentouttava hieronta kasvohoidon yhteydessä 10 €
Jalkojen rentouttava hieronta kasvohoidon yhteydessä

Calluspeeling -jalkahoito kasvohoidon yhteydessä

10 €

40 €

Kosmeettinen akupunktio kasvohoidon yhteydessä                                                                                                                                               59 €

 

Mainitsethan aikaa varatessasi jos tilaat hoitoosi lymfahieronnan. Näin varmistamme ajan riittävyyden tehokkaaseen kasvolymfahoitoon.

 

 

Yksittäiset hoidot:

 

Kasvohieronta 30 min
Sisältää alkupuhdistuksen, hieronnan ja loppuvoiteen
30 €
Ripsien kestovärjäys 15 €
Kulmien kestovärjäys (sis. kulmien siistiminen) 15 €
Ripsien ja kulmien kestovärjäys yhteensä 25 €
Kulmien siistiminen (kasvohoidossa veloituksetta) 17 €

 

Meikkausopastus 60 min ARTDECO -tuotteilla  35 €.  ARTDECO -tuoteoston yhteydessä opastus veloituksetta.

Päivämeikki 39 €

Juhlameikki 45 €

 

Meikkituotteet hankittavissa myös kotikäyttöön. Tuotteet soveltuvat myös herkkäihoisille, hajusteallergikoille, akneihoisille, atoopikoille ym.

 

Sokeroinnit


Sääret 30 €
Sääret ja reidet 45 €
Käsivarret 29 €
Kainalot 25 €
Ylähuuli/leuka 10 €/10 €
Bikinilinja 40 €
Koko selkä/osa selästä 50 €/40 €
Rintakehä ja vatsa 50 €
Bikini+kainalot+sääret/koko jalat 80 €

 

Jalkahoidot ja käsihoidot


Jalkahieronnan saat jalkahoidoissa halutessasi hajustamattomalla tuotteella tai esimerkiksi arganöljyllä. Jalkahoidot sopivat hyvin myös diabeetikoille.

Minijalkahoito  45 min   50 €

 

Jalkojen kylvetys sekä kynsien ja/tai jalkapohjien kevyt siistiminen. Oivallinen hoito silloin kun kaipaat nimenomaan kynsien leikkaamista, hiontaa ja kuntoon laittamista tai jalkapohjien peruskunnostusta. Ajan puitteissa voidaan sisällyttää myös kynsien lakkaus.

Täydellinen jalkahoito 1h 45 min
70,00 €

Sisältää kylvyn, kuorinnan, kovettumien ja mahdollisten känsien poiston, kynsien lyhennyksen, kynsinauhojen hoitamisen, jalkanaamion, kynsien lakkauksen halutessasi sekä pitkän hieronnan. Lakkapullo kotiin mukaan +5€.

Perusjalkahoito 1h – 1h 30 min
60,00 €

Sisältää kylvyn, kovettumien ja mahdollisten känsien poiston, kynsien lyhennyksen, kynsinauhojen hoitamisen, lyhyen hieronnan ja kynsien lakkauksen haluttaessa. Lakkapullo mukaan kotiin +5€.

 

Yksittäisenä hoitona:

Jalkahieronta 30 min
Sisältää desinfioinnin ja jalkahieronnan
43 €
Käsihoito 60 min
Sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kynsien lakkauksen ja hieronnan. Voit tuoda oman kynsilakan tullessasi tai saada lakan mukaasi viiden euron lisähintaan.
40 €

 

Parafiinikäsihoito 60 min

Pehmentävä ja kosteuttava hoito sopii erityisesti kuiville käsille. Sis. kuorinta, kynsien sekä kynsinauhojen hoito, parafiini-

naamio ja hieronta. Hoitoon ei voi yhdistää lakkausta.                                                                                                                                          49 €

 

Wellnesshoidot


Kasvojen ja hartiaseudun lymfahieronta 45 min 63 €
Kasvojen ja hartiaseudun lymfahieronta 60 min 68 €
Klassinen vartalohieronta (hieronta toiveen mukaan joko hajustamattomalla öljyllä tai arganöljyllä), sisältää kuivaharjauksen 1h 30 min 70 €
Hot Stone -terapia, kuumakivihieronta, sisältää kuivaharjauksen (Kuuma-kylmäkivihoitona +10€)   1h 15 min 65 €
Aromaattinen kynttiläöljyhieronta, sisältää kuivaharjauksen 1h 50 min

Kehon kuivaharjaus yksittäisenä hoitona  20 min

75 €

18 €

 Selän ultraäänipuhdistus (sis. tarpeen mukaan yhdistettynä timanttihiontaan)

 

Hinnat sis. ALV 24%

39 €